MacNet Info

DAY XXXX. [ST]

continue ...

  • dnes som zaspal, sakra som robil do 02:00 :(
  • roboty tu mame ako na kostole, chodime na hotel okolo 19:30 - 20:30 a odchadzame okolo 07:30
  • panacikovia ktory su tu pre akceptovanie testov, vymyslaju take pic..... ze az
  • na obed som mal lansmit ci ako sa nadava tej divnej pastike v konzerve, bolo to doslova odporne zradlo, no nejako sa musim prestravovat kedze tu obedy nie su, a uz treti den zijem na cistej energii => cukru, keby to vedela diabetologicka, tak sa sama zaklincuje v truhle
  • my si ale uzivame norske leto cca 9-12 stupnov ;)

to be continue ...

undefined

DAY XXXIX. [UT]

continue ...

  • vstal som skor ako kolega a na ranajky som bol sam
  • na izbe bola zima ako v chladnicke, cca 18 stupnov
  • ranajky bola jedna basen (sardinky, ovocie, salaty, zelenina, syry, sunka, teple a studene jedlo, kolaciky, jogury, ...)
  • cely den sa strieda celorocne obdobie, akurat nestihlo napadnut 1/2 snehu, inak pohodicka
  • beham z office do datacentra, len to zacalo a uz mam toho dost, sa tesim na piatok
  • pohlad na norske uprsane leto z hotelovej izby

to be continue ...

undefined

DAY XXXVIII. (odlet) [PO]

we starting VII part ...

  • odchadzal som 01.06.2015 05:00 z BA taxikom na letisko Schwechat vo Wien, odlet mal byt tradicne 07:10
  • ziadna zmena opat podavali Austria Airlines jablkovy kolacik a opat rozlievana cola
  • prilet a prestup ako inak vo FRA, prilet do SVG okolo 14:00
  • v ramci letu z FRA do SVG podavala znova sendvice, a tentokrat to bol vajickovy, co nebola zrovna dobra volba ;)
  • tentokrat sme mali hotel priamo v Stavangeri, alias Park Inn
  • v jeho blizkosti boli troje potraviny (kiwi, asia food a mini market), skoda ze mame malo casu na prieskum, ale inak je z coho vyberat
  • izbu mam na hotely 2x4m, takze iba na prespanie, ziadna chladnicka, ziany radiator, ziadny varic, bude to sranda
  • uz teraz som rozplanoval ake nudzove jedlo si budem zo sebou bravat do datacentra
  • cesta z hotela do datancentra je nadhernych 40-45 min

to be continue ...

Newer posts → Home ← Older posts